Hjärtligt tack till alla som kom till vår monter på Formex!

By Posted in - Latest news! on August 22nd, 2014 0 Comments Bordet_hörnan

 

översikt

Vi hade bråda, men spännande och jätteroliga dagar i Stockholm innan, under och efter Formex! Det första intrycket man får av mässhallen innan en mässa är hur otroligt stort det är. Därefter upptäcker man den armada av människor som jobbar för högtryck i flera dagar för att ställa allt i ordning. Det är imponerande att se hur allt, som först ter sig som en enda röra, kan bli så fint till slut.

Själva hade vi ju inte tillgång till den logistik som de lite större företagen förfogar över. Vi fick lita till hjälpande händer inom den närmaste familje- och vänkretsen. Tack alla ni!

Vi fick många besökare redan från början den första dagen och det stärkte förtroendet och ökade på vår optimism! Även om man själv älskar det man valt att ställa ut, kan man inte vara säker på att även andra kommer uppskatta det. Som tur var fick vi ett mycket positivt gensvar redan från start med många uppskattande och uppmuntrande kommentarer!

Under mässdagarna samlade vi in namn och addresser från alla som var intresserade av våra saker. Vi kommer snarast att ta itu med att ställa samman denna information till en mejlinglista och börja skicka ut våra nyhetsbrev.

Det var jättekul att träffa er alla på Formex och vi hoppas att få se er igen i vår monter i januari! Men innan dess, hör gärna av er med frågor och beställningar.

Ha en trevlig fortsättning på sommaren!

Eva & Thina

PS. Många hälsningar till våra trevliga montergrannar också!

Spegel_collage

Spegel_med_bollvägg

HörnanJalusier_o_ramVitrinskapet

Please leave a Comment