Min arbetshörna

By Posted in - Tankar on March 16th, 2015 0 Comments Min_arbetshörna

Tänkte att jag skulle göra som många andra bloggare och lägga upp en bild från mitt hem. Det får bli min arbetshörna. Här sitter jag mest hela dagarna och och jobbar på min dator eller ritar. Jag har en stor, gammal kista också som fungerar som förvaringutrymme.

Skrivbordet köpte jag på en loppmarknad i Paris för hundra år sedan och det har varit både vitt och grått innan det till slut blev svart för något år sedan. Egentligen vill jag måla väggen bakom i svart också, men det projektet ligger på is för tillfället.

Skrivbordsstolen hittade jag slängd på vår gata just när vi hade flyttat in i huset för snart 20 år sedan. Eftersom dynorna var i gulgrön vinyl, sydde jag lösa överdrag i zebratyg. När jag nu tittar på dynorna ser de riktigt fina ut, orginal från 50- eller 60 tal troligen. Zebran kanske åker av snart….

Spegellampetten på högra väggen kommer från Born Collector och finns att köpa hos oss naturligtvis.

Ibland flödar idéerna och jag känner mig hur inspirerad som helst. Andra dagar känns tunga och jag saknar alla kollegor jag hade på mitt förra jobb. Sedan, rätt var det är, så ramlar det in ett mejl med en beställning eller bara någon som skriver att de tycker om våra saker och bums känns allting lättare igen. Det är oerhört viktigt att få lite feedback då och då.

Ha en bra dag alla ni där ute !

Min arbetshörna II

Please leave a Comment