Tack alla ni som kom och besökte oss på Formex!

By Posted in - Latest news! on January 19th, 2015 0 Comments Montern sänggaveln - detalj

Det var jättetrevligt att träffas på Formex i veckan som gick. Tack alla ni som kom och besökte oss !

En hel del nya bekantskaper och många gamla besökare från mässan i augusti. Den här gången var vi ju inte nybörjare längre och det kändes inte  lika nytt som vid det första mässdeltagandet.

Vi fortsätter med våra produkter som är en blandning av gammalt, återanvänt och en hel del nytillverkat hantverk. Stilen är en mix av gammal fransk kolonialstil med vackert slitna fönsterluckor, gamla fönstergaller i järn samt lite svenskt 1700-tal – men i en ganska rå och renskalad tappning. Flera av våra produkter är tillverkade av återanvända material och vi samarbetar med ett fåtal hantverkare. Många av sakerna som ni kunde se i vår monter går att specialbeställa i andra dimensioner än de som visades på mässan . Hör gärna av er om ni har några särskilda önskemål.

Det är många som uppskattar våra speglar och ljuslampetter i plåt och vi har utökat det sortimentet med 3 nya modeller. De gamla lampfötterna som kommer från ett nedlagt hotell gjorde stor succé även denna mässa. Det finns ett ännu ett fåtal lampor kvar.

Även krukorna, gjorda av gamla bildäck, blev mycket uppskattade och vi kommer att låta tillverka nya lagom till vår och sommarsäsongen.

Ännu en gång, Hjärtligt tack till alla våra besökare!

Eva & Thina

Montern gröna hörnan

 

Please leave a Comment